Marketingpakketten Marcomsultancy

One size fits all? Dat geldt niet voor jouw marketingstrategie en reclame-uitingen. Maar toegegeven: wil je als ZZP’er of klein-MKB’er marketing uitbesteden, dan wil je weten wat het kost. Daarom heeft Marcomsultancy een aantal kant-en-klare marketingpakketten samengesteld. Een startpakket, onderhoudspakket met vaste werkzaamheden, of een marketingstrippenkaart die wordt afgestempeld wanneer je deze gebruikt.

Marcomsultancy Startpakket
 • Marcomsultancy websitescan
 • Eén uitstraling voor al jouw kanalen
 • (Marketing)plan de campagne
 • Let’s go: nieuw tekst en beeld
199

/eenmalig

groot onderhoud
 • Maandelijkse e-mailmarketing
 • Maandelijks nieuw tekst en beeld
 • Ring ring: bel voor marketing
 • Inzet (marketing)plan de campagne
299

/maand (vanaf)

popular
marketingStrippenkaart
 • Ring ring: bel voor marketing
 • Betaal de tijd die je gebruikt
 • Jouw marketingafdeling op afstand
 • Probleem? Next-day oplossing
70

/uur

Marcomsultancy Startpakket

Marcomsultancy betalen om jouw website af te struinen? Dat vereist uitleg, maar daar komt het wel op neer. Niet om te kraken, maar om kansen in kaart te brengen.

Marcomsultancy Websitescan
We ontwikkelden een websitescan waarmee we de performance van jouw website op meer dan twintig belangrijke criteria onderzoeken. Niet lullen, maar toetsen. We onderzoeken de vindbaarheid in zoekmachines, checken of tekst en beeld nog up-to-date zijn en het belangrijkste: weerspiegelen jouw online kanalen jouw identiteit? Het rapport ontvang je als (marketing)plan de campagne.

Pakket Groot Onderhoud

Jouw marketing en reclame geregeld door een ervaren specialist. Marcomsultancy stelt voor elk budget een online marketingabonnement samen. We regelen jouw online en offline communicatie voor een vast bedrag per maand. Jouw marketingafdeling bevindt zich in Heerjansdam. We starten met een strategie en doeltreffend marketingplan de campagne.

Marketingabonnement
Authentieke teksten en beelden, afgestemd op jouw doelgroep. Jouw berichten zijn overal te vinden. We verspreiden deze over kanalen en zorgen voor een digitale nieuwsbrief. Elke maand een pakketje in de digitale brievenbus. We houden contact over de voortgang, en blijven lopende campagnes telkens een stukje beter maken. Wil je opvallen met jouw marketingstrategie? Stap in bij Marcomsultancy.

Marketingstrippenkaart Marcomsultancy

Ring ring: bel voor marketing. We kijken televisie on demand, bestellen boodschappen on demand. En bij Marcomsultancy kun je kiezen voor marketing-on-demand. Een marketingstrippenkaart voor wanneer het jou uitkomt. Voor werkzaamheden op het gebied van (online) marketing, social media of DTP-klussen.

Strippenkaart Marketing
Of het nu gaat om het (her)schrijven van websiteteksten, ontwikkeling van een nieuwe campagne of één van onze andere marketingdiensten. De tijd stempelen we van het tegoed af, met transparante urenverantwoording. Op jouw marketingvragen bieden we een next-day antwoord.

Marketing is maatwerk

Er is geen uniforme succesformule voor marketing. Maar er zijn handvaten die de kans op succes vergroten. Niet one size fits all, maar eerder: one size fits many. En daarom biedt Marcomsultancy: marketingmaatwerk. Bekijk onze business as usual waarmee we jou van dienst kunnen zijn. Stel jouw project voor, en we stellen een (marketing)plan de campagne op.