Veer Apotheek Heropend Verbouwing

Veer Apotheek & Drogist Walburg is weer open. De Zwijndrechtse apotheek in winkelcentrum Walburg onderging de afgelopen maanden een grote verbouwing. Vorige week zijn de werkzaamheden afgerond. “Het is ontzettend mooi geworden. Het gehele interieur is in een nieuw jasje gestoken, en alles oogt fris, ruim en modern”, aldus het trotse team.

De Veer Apotheek is de oudste apotheek van Zwijndrecht, en dankt haar naam aan de locatie waar in 1932 de eerste vestiging geopend werd: het Veerplein. Vanuit deze locatie verhuisde de apotheek in de jaren zeventig naar Walburg. “In maart is gestart met de metamorfose”, vertellen apothekers Woody van der Kaaden en Miranda van der Horst. “De indeling van de apotheek is op de schop gegaan om meer ruimte te creëren voor onze medewerkers, patiënten en cliënten. Alles is erop gericht om beter te kunnen helpen.”

Daarnaast is ook een nieuwe spreekruimte gerealiseerd, bedoeld voor een persoonlijk gesprek met de apothekers. “Het gaat ons om de privacy van de patiënt”, vervolgt Van der Horst. “Die moet zich vrij voelen om alle informatie te geven en te ontvangen die nodig is voor goede zorgverlening. Goede farmaceutische zorg gaat samen met persoonlijke aandacht.”

Veer Apotheek De Tienden

“Wij zetten ons dagelijks in om te helpen. Om gezond te zijn en gezond te blijven” legt eigenaar-apotheker Woody van der Kaaden uit. “Dit doen we naast de vestiging in Walburg ook op onze locatie De Tienden, aan de Thorbeckelaan. Hier richten wij ons ook op de levering van farmaceutische zorg aan zorginstellingen in de regio. Door optimale patiëntenzorg streven wij ernaar de kwaliteit en lengte van leven te verbeteren”. De Tienden heeft ook een uitgifteautomaat voor medicijnen. Deze is 24/7 beschikbaar, waarbij patiënten door middel van een sms-code op hun telefoon de bestelde medicijnen uit de automaat pakken. Handig voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om tijdens de openingsuren hun medicijnen op te halen.

NS-Stationskluis en bezorgservice

Daarnaast heeft Veer Apotheek ook een medicijnkluis in de hal van NS-station Zwijndrecht. Veer Apotheek was in 2017 de tweede apotheek van Nederland die een speciale medicijnenkluis opende. “Hier kunt u uw bestelling op weg naar werk of huis gemakkelijk ophalen.” Veer Apotheek biedt tevens een gratis bezorgservice. Indien u niet in de gelegenheid bent om naar de apotheek te komen, dan wordt uw bestelling bij u thuis bezorgd of in de zorginstelling waar u verblijft. 

Openingsacties Veer Apotheek & Drogist Walburg

Kom kennismaken met de vernieuwde vestiging van Veer Apotheek & Drogist Walburg. Om de heropening te vieren wordt deze maand een grote winactie georganiseerd. Huishoudens in Zwijndrecht ontvangen een flyer in de brievenbus, waarop u uw gegevens kunt invullen om deel te nemen. Deze flyer levert u in in de speciale prijzenbus bij de locatie Walburg. De prijzen? Een gloednieuwe Veer Apotheek-fiets, familietickets voor De Efteling en goedgevulde goodiebags met zomerse producten. Heeft u de flyer niet ontvangen? Dan kunt u deze ook downloaden op www.veerapotheek.nl.

Ook in de drogisterij profiteert u deze maand van openingsacties, zoals een gratis Veer Apotheek-goodiebag bij minimale besteding van 15,00 euro aan drogisterijproducten. Ook ontvangt u een gratis pakket New Care Vitamine D10 bij aankoop van een New Care-product, 21% korting op beautymerken huidverzorging van Vichy, La Roche Posay, Cerave, Eucerin, Annemarie Borlind en Dr. Hauschka. Of een gratis Dr. Vogel Passiflora Rustgevende Spray bij aankoop van één Dr. Vogel-product.

Inschrijven Veer Apotheek Zwijndrecht

Bent u recent verhuisd, of wilt u overstappen van apotheek? Dan kunt u zich als nieuwe cliënt inschrijven via de onderstaande QR-code of www.veerapotheek.nl. U bent van harte welkom bij Veer Apotheek Zwijndrecht!